Vi tilbyder

Indendørs malerarbejde

Hos Ecomaler bruger vi maling helt fri for plastik.

Vi tilbyder et bredt udvalg af organiske løsninger, herunder naturmaling, kalkmaling, limfarve, kasein, silikatmaling – alle sunde for både indeklima og økonomi.

Foto: Keim

Udendørs malerarbejde

Hos Ecomaler har vi stor erfaring med udendørs malerarbejde. Vi ved, at man med organiske produkter giver en facade mulighed for at ånde, og at man samtidig forhindrer fugtskader. Derfor udfører vi opgaverne blandt andet i Keim-silikatmaling og kalk. Vi tilbyder også lasurarbejde særligt udviklet til betonoverflader.

Specialteknikker

Vi er oplært inden for en bred vifte af specialteknikker som forgyldning med bladguld, vægdekorationer, håndmalet gulvdesign, marmoreringsteknik samt imitation af sten.

Linolie

Hos Ecomaler bruger vi linolie, når vi forbehandler og maler. Det har en genial effekt, hvad vedligeholdelse angår: Træflader skal for eksempel kun olieres med års mellemrum afhængig af vejrforhold. Olieringen bevarer materialet og opfrisker farven, og er derfor en yderst bæredygtig løsning!

Vinduesrestaurering

Hos Ecomaler er vi er specialiserede i at forny vinduer efter den traditionelle metode: Et detaljearbejde, hvor vi fjerner al eksisterende maling på vinduesrammer og udskifter vinduesglas, fuger med linoliekit og maler rammerne med linoliemaling med stor præcision.

Marmorino

Marmorino er en klassisk spartelteknik fra Italien, hvor man bruger ren marmorpulver til at skabe levende overflader. Fordi denne teknik er mineralsk, kan den anvendes indendørs i hele rum eller på enkelte vægge.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud